Haşlama
Eşimin sevdiği yemeklerden biri olduğundan mı kolay olduğundan mı bilmem , haşlama benim kurtarıcı yemeğim ,ne zaman sıkışsam yapıveririm yanına bide pilav ,
tencerede tavuk parçalarını susuz bir şekilde 2-3 dk çeviriyoruz ki tavuğun o hoş olmayan kokusu gitsin.(bu benim teorim)daha sonra suyu ilave edilir.Kaynamaya başlayınca iri doğranmış sebzeleri ve isteğe göre bir diş sarımsak,arpacık soğan da ilave edilir.baharıtını ,tuzunu ayarlayııp patatesler pişene dek orta ateşte kaynatılır.Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ETİKETLER
- yemek tarifleri (35)
- yazı (23)
- tatlılar (18)
- börekler (11)
- kahvaltılıklar (11)
- salatalar (11)
- kekler (10)
- kurabiyeler (7)
- seyahat (7)
- yöresel lezzetler (7)
- sobe (6)
- özel günler (6)
- hamur işleri (5)
- ödüllerim (5)
- pilavlar (4)
- pratik bilgiler (4)
- sofralar (4)
- çorbalar (4)
- içecekler (3)
- balık yemekleri (2)
- kompostolar (1)
3 yorum:
ellerıne sağlık nefıs gorunuyor lezzetlı bır yemek
http://pismisfikirler.blogspot.com.tr/ blogumu takıbe alırsanız sevınırım :)
Yorum Gönder