
malzemeler
2 poşet krem şanti(2 bardak süt)
1 paket petibör bisküvü
1 avuç kadar damla çikolata
1 avuç fındık içi(çekilmiş)
2 muz 3 kivi
2 portakal
meyveler zevkinize bağlı tabiki
meyveleri kuşbaşından küçük doğrayıp diğer malzemelerle kremşanti le karıştırın.bisküvileri kırıp karıştırın.istediğiniz kalıba sterç film le kaplayıp. en alta süslemek için meyve dilimleri çikolata parçaları yada fındık parçaları döşeyin.bütün malzemeyi içine doldurun.üzerini de sterç filmle kapatıp bir gece dondurucuda bekletin.ikramdan 20 -30 dk önce çıkarıp dilimleyin.
afiyet olsun.

4 yorum:
süpper görünüyor canım.valla iltifat değil gerçek benim yaptıklarım da dahil senin parfen kadar güzel parfe yemedim.ellerine sağlık.
çok iştah açıcı görünüyor.elleriniz dert görmesin:)
canım çok güzel gözüküyor ellerine sağlık
nihancım, ellerine sağlık, yazı hatırlattı bana, sevgilerimle
nurdanın mutfağı
Yorum Gönder