malzemeler
2 orta boy patates
1 su bardağı bezelye
250 gr kadar kornişon turşu salatalık
yarım kırmızı lahana
zeytin yağı veya sıvıyağ
5 yemek kaşığı mayonez
bir çorba kasesi yoğurt
tuz
yapılışı
havuç ve patatesleri küp küp doğrayıp,bezelyeleri de ekleyip suda haşlıyoruz.diğer yanda turşu ve lahanaları doğruyoruz.ayrı bir kapta yoğurt ve mayonezi karıştırıp özleştiriyoruz.haşlanan malzemelere turşu ,lahana ,yağ,tuzu da ekleyip yoğut -mayonez sosuyla buluşturduktan sonra salatamız servise hazırdır. AFİYET OLSUN
1 yorum:
Bende ne zamandır bu tarifi çok merak ediyordum. Sayende öğrenmiş oldum teşekkür ederim. Ayrıca da güzelde görünüyor ellerine sağlık.
Sevgiler…
Yorum Gönder