malzemeler,
2-3 adet kabak
1-2 kaşık mayonez
2-3 kaşık yoğurt
1 kaşık sıvıyağ
Dereotu veya maydanoz
Yapılışı: Kabakları soyup rendeleyin. Suyunu sıkın. 1 kaşık yağda ve kısık ateşte sote edin. Kabaklar kendini iyice bırakınca ateşten alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra miktarını arzuya göre ayarladığınız mayonez ve yoğurdu katın.Üzerine dereotu serpebilirsiniz. Afiyet olsun…
2-3 adet kabak
1-2 kaşık mayonez
2-3 kaşık yoğurt
1 kaşık sıvıyağ
Dereotu veya maydanoz
Yapılışı: Kabakları soyup rendeleyin. Suyunu sıkın. 1 kaşık yağda ve kısık ateşte sote edin. Kabaklar kendini iyice bırakınca ateşten alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra miktarını arzuya göre ayarladığınız mayonez ve yoğurdu katın.Üzerine dereotu serpebilirsiniz. Afiyet olsun…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder