Haşlama



Eşimin sevdiği  yemeklerden biri olduğundan mı kolay olduğundan mı bilmem , haşlama benim kurtarıcı yemeğim ,ne zaman sıkışsam yapıveririm  yanına bide pilav ,
tencerede tavuk parçalarını susuz bir şekilde 2-3 dk çeviriyoruz ki tavuğun o hoş olmayan kokusu gitsin.(bu benim teorim)daha sonra suyu ilave edilir.Kaynamaya başlayınca iri doğranmış sebzeleri ve isteğe göre bir diş sarımsak,arpacık soğan da ilave edilir.baharıtını ,tuzunu ayarlayııp patatesler pişene dek orta ateşte kaynatılır.Afiyet olsun

4 yorum:

servis dedi ki...

Uzun süredir aradığım paylaşım sitesini buldum sonunda gerçekten mükemmel makale ve paylaşımlarınız var. Teşşekkür ederim. Başer eğitim kurumları olarak kaliteli hizmet sunmaktayız.

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
zeymuran dedi ki...

ellerıne sağlık nefıs gorunuyor lezzetlı bır yemek

Onur Harman dedi ki...

http://pismisfikirler.blogspot.com.tr/ blogumu takıbe alırsanız sevınırım :)